dimecres, 9 de gener del 2013

Portabella proper alcalde de Barcelona?


El darrer Baròmetre Municipal de l’Ajuntament de Barcelona situa els independentistes com a segona força en intenció directa de vot, a menys de 4 punts de CiU, i confirma la davallada del PSC dins a la 4a o 5a força del consistori, empatant amb la CUP. El mateix baròmetre confirma que l’únic líder municipal que millora la seva valoració és en Jordi Portabella.

Els resultats de l’enquesta realitzada per l’Ajuntament de Barcelona apunten a un consistori amb una majoria sobiranista (24 regidors: 12 de CiU, 9 d’ERC i 3 de les CUP), front una minoria molt minoritària unionista (11 regidors: 7 del PP i 4 del PSC), i 6 indecisos d’ICV.

Aquesta projecció confirma la tendència a l’alça dels independentistes a totes les administracions i avala la bona feina duta a terme per Jordi Portabella i el seu equip a l’Ajuntament de Barcelona.

Aquest nou panorama municipal és una gran notícia per tots els independentistes, i ens anima de forma especial als que treballem en el dia a dia de la capital del nostre país a continuar treballant com ho estem fent, sense canvis en la línia política, a centrar-nos en el futur proper (el referèndum per la independència), en ser útils per la ciutadania, en millorar la nostra ciutat, en assegurar el benestar i els serveis pels barcelonins i barcelonines, i en la construcció d'estructures d'estat per Barcelona, deixant de banda debats interns estèrils i interessats.

1 comentari:

  1. Dins de Catalunya Barcelona i rodalies tenen un pes més que important i per tant un resultat com el que comentes sembla que crearia sinèrgies beneficioses pel procés d'independència de Catalunya. Aviam si serà veritat. Salut.

    ResponElimina